Barion Pixel

Számlázási feltételek

Számlázás 


Minden nálunk vásárolt és kiszállított termékről névre szóló e-számlát állítunk ki, melyet a termék kifizetésekor elektronikus formában bocsátunk ki és a Billingó számlázó programmal elküldjük a megrendeléskor megadott e-mail címre. 

Fontos!A számlázási adatokat pontosan add meg, mert a kiállított számlát nem tudjuk módosítani. 

Az általunk kibocsátott számla 27% áfát tartalmaz. 

ˇ         A számla a jogszabályi előírásoknak megfelel, 27%Áfa tartalommal rendelkezik sorszámozott, nyilvántartott, elszámolásra alkalmas, időpecséttel ellátott hiteles számla. 

ˇ         Számlát kizárólag valós vásárlói adatokkal tudunk kiállítani, érvényes számlázási adatok hiányában a rendelésed törlésre kerül vagy az átvétel megtagadható. 

ˇ         Garanciális hiba esetén a számlával és garancialappal egyaránt igazolhatod a vásárlást. 

 

( Üzletünkben való átvételnél csak kérésre küldünk ki elektronikus számlát, egyéb esetben nyugtát adunk.)
 
Tájékoztató az Elektronikus Számláról 

 

Az E-számláról röviden: 

Az e-számla nem más, mint az áfatörvényben meghatározott tartalommal bíró számla, melyet elektronikus formában bocsátunk ki, és ami fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyeggel rendelkezik. Az elektronikus aláírás hitelesen igazolja a számla kiállítójának személyét, továbbá biztosítja az elektronikus számla hitelességét, tartalmának megváltoztathatatlanságát. Időbélyeggel együtt eleget tesz a 2007/CXXVII ÁFA törvény 175 §-ban foglalt követelményeknek. 
 

E-számla letöltése: 

Az elektronikus számla elkészültéről tájékoztató e-mailt küldünk a Billingó számlázó programmal, melyben szerepel a kiállított számla sorszáma, számla értéke és utalás esetén a fizetési határidőt. (Csak beérkezett vételár esetén vehető át a megrendelt termék). Az elkészült elektronikus számlákat az email-ben küldött értesítőben a "számla letöltése" linkre kattintva letölthető. 
 

E-számla megtekintése 

Az elektronikus számla nem más, mint egy számlaképet tartalmazó pdf file, melynek mellékletét képezi az APEH séma alapján készült XML. Ennek megfelelően bármilyen pdf olvasó program segítségével megtekinthető, nyomtatható. 
A legismertebb Adobe Acrobat Reader nevű program ingyenesen letölthető a http://get.adobe.com/reader/ webcímről. 
 

E-számla adatainak ellenőrzése: 

Az elektronikus számla és a papír alapú számla kötelező tartalmi elemei között nincs eltérés. A www.ex3smart.hu által kiállított elektronikus számla számlaképe a papír alapú számlával megegyező. 
 

E-számla tárolása: 

Az adminisztráció megkönnyítése érdekében az elektronikus számlát ki lehet nyomtatni (pl. a könnyebb olvashatóság érdekében), de a kinyomtatott elektronikus számla papír alapú képe jogilag már nem minősül hiteles számlának. Elektronikus számla esetében kizárólag az elektronikus formában létező számla tekinthető számlának, annak papírra nyomtatott képe már nem. 
Kérjük a környezet megóvásának érdekében csak a legszükségesebb esetben nyomtassa ki elektronikus számláját! 
 
Bármilyen egyéb az elektronikus számlázást érintő kérdésben várjuk kérdéseiket a kapcsolat@ex3smart.com elektronikus levélcímen.

 

Megrendelések visszaigazolása

Minden megrendelés esetén a vásárláskor megadott E-mail címre vissza igazoló levelet küldünk, a kapcsolat@ex3smart.com. e-mail címről, melyben meg találhatók a:

1.Rendelési információk

2.Ügyfélinformációk

3.Szállítási feltételek (információk)

4.Fizetési mód

5.A megrendelt termékek

6.Összesen (A vásárlás Végösszege)

Amennyiben ezekben valamilyen eltérés vesz észre kérjük az jelezze felénk a kapcsolat@ex3smart.com-n, hogy időben tudjuk módosítani a kellemetlenségek elkerülése miatt. Segítségét előre is köszönjük.


Váslástól való elállás


A hazai szabályozás értelmében 14 nap áll rendelkezésre a vásárlástól való elállásra.

Mik a legfontosabb tudnivalók az elállással kapcsolatban?

  • A terméket olyan állapotban juttasd vissza hozzánk, ahogyan átvetted. Vigyázz rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérüljenek.
  • A visszaérkezést/leadást követően ellenőrizzük a termék, a tartozékok és a csomagolás állapotát és ha mindent rendben találtunk kérésed szerint visszatérítjük vagy levásárolhatod az árát
  • Az elállás a következőkre nem vonatkozik:
   • bontott adathordozók (pendrive, micro-sd stb.)
   • gyári ragasztással csomagolt (roncsolás mentesen nem bontható csomagolás) mobiltelefon tokok
   • Nem rendeltetés szerűen használt, vagy sérült termékekre
   • Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre. Ide tartoznak a komplett, egyedi igény alapján összeállított rendelések, valamint az egyedi igény szerinti nagyobb mennyiségű megrendelések.
   • Bontott, használatba vett kellékanyagok (Telefon tokok, üvegfóliák stb.).
   • Szolgáltatások esetében. Ide tartoznak a kiszállítás,
   • Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre
  • Az elállási jogot kizárólag fogyasztók gyakorolhatják. Fogyasztónak minősülnek az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személyek.
  • Elállás esetén a visszaszállításról haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül Neked kell gondoskodnod, a visszaszállítás költségei téged terhelnek. 
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy elállás esetén a 3532. Miskolc Andrássy u. 23 szám alatt található ( Ex3 Smart) üzletünk címére kell visszajuttasd a terméket hiánytalan, eredeti, sérülésmentes állapotában.
  • A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges beüzemelésen túli értékcsökkenésért Te felelsz, az a vételárból levonható, vagy az elállási igény megtagadható.
  • A vételárat elbírálást követően, legkésőbb 14 napon belül fizetjük vissza a fentebb leírtak szerint.

Vásárlástól való elállás leírása:

V/1. A távollévők közötti ügyleteket szabályozó 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4. §-a értelmében a fixáras termékek esetében a fogyasztót megilleti az elállás joga, mellyel a fogyasztó 8 munkanapon belül élhet.

A Vevő jogosult a megrendelést követően a vásárlástól indoklás nélkül 14 napon belül elállni, amennyiben ezt a szándékát időben, e-mailen, telefonon jelzi az ügyfélszolgálatnak. Ez alól kivétel amikor a vásárló előlegezett beszerzéssel bízza meg az Eladót, tehát a vásárolt termék kifejezetten az ő részére kerül előállításra az eladó által.

A Vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ez alól ugyancsak kivétel azon termékek köre, amelyeknek megrendelését eladó előleg befizetéséhez köt, tekintettel arra, hogy ezen áruk kifejezetten a vásárló megbízásából kerülnek beszerzésre. Elállás esetén az Eladó köteles az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. A vásárló a saját költségén gondoskodik az áru visszaszállításáról.

V/2. Az elállás a vásárló egyoldalú nyilatkozatával történik, amire a feleknek jogszabályban meghatározott esetekben vagy akkor van lehetősége, ha így állapodtak meg. Az elállás azt jelenti, hogy a szerződés a megkötésének időpontjára visszamenőlegesen szűnik meg, azaz olyan helyzetet kell teremteni, mintha azt a felek meg sem kötötték volna.

A vásárlástól való elálláshoz kérjük töltse le az alábbi dokumentumot és nyomtassa ki, majd a szükséges adatok kitöltésével és aláírásával küldje el elektronikusan a kapcsolat@ex3smart.hu email címre vagy postai úton az Ex3 Smart Kft. 3527 Miskolc, Vikend telep 9. címre.
Amennyiben a fentiekre valamilyen okból nincs lehetősége, úgy azt a termékkel együtt is visszaküldheti.
Nyomtató eszköz hiánya esetén kérjük a dokumentumban találhatóakat pontosan leírni annak megfelelő azonosággal, és azt kitölteni. (Ebben az esetben írásban is elfogadjuk)
A termék visszeküldése a vásárló feladata és költsége.
A visszaküldeni kívánt terméket az Ex3 Smart mobile shop 3532 Miskolc, Andrássy u. 23 címre küldeni.
Cégünk nem válalja az utánvételes csomagok fogadását, a termék sértetlenségének ellenőrzése után legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül Banki vagy postai úton történik a vételár visszafizetése.

A dokumentum alján legyen szives külön jelezni a visszafizetés módját "postai vagy banki" és az ehez szükséges adatokat közölni.

Igény esetén cégünk válalja, hogy a termket a Gls futárszolgálattal visszaszállítja hozzánk, melynek költsége br. 1290.-ft, amely a vevőt terheli és levonásra kerül a vételár visszautalásánál.
Ez esetben a Gls az ön címén felveszi a csomagot és vissza szálítja üzletünkbe.
A terméket mindenképpen rendesen és annak biztoságának megfelelően kérjük csomagolni, lehetőség esetén dobozba de amennyiben a termék nem igényli úgy buborékos borítékba.

letölthető: elallasi-nyilatkozat.pdf