Barion Pixel

Vásárlási feltételek


Fontos!

 

  • Kérjük, hogy csak abban az esetben adj fel rendelést, ha azt valóban át szeretnéd venni! Nagyon sok munkát, időt és energiát fektetünk abba, hogy a megrendelésedet megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki. Ha rendelésedet feladod, de nem veszed át, azzal ezt a munkát teszed értelmetlenné, ezért alaposan fontold meg mielőtt rendelsz.
  • Előfordulhat a legjobb szándék mellett is, hogy valami közbejön és mégsem tudod megvásárolni, amit szerettél volna. Ez esetben kérjük, hogy tisztelj meg bennünket azzal, hogy mielőbb jelzed felénk levélben: kapcsolat@ex3smart.com email címre. 
  • Köszönjük, hogy megfontolt vásárlásoddal segíted a munkánkat és az áraink alacsony szinten tartását!

        
       Oldalunkon a minimális rendelési összeg bruttó 1000- ft, amely a szállítási díj nélkül értendő!


Szolgálató adatai:

Cégnév :                Ex3 Smart Kft.

Székhely:               Magyarország, 3527 Miskolc, Vikend Telep 9

Cégjegyzékszám:  05-09-032053

Adószám:              27050022-2-05

Telefonszám:         +36/30-140-20-32

Weboldal:              www.ex3smart.hu

Üzlet / telephely:   3532 Miskolc, Andrássy u.23.

Ügyfélszolgálat:    +36 46/ 541-365 
                               H-P: 10h-16h - ig.

E-mail cím:           kapcsolat@ex3smart.com


Számlázás 


Minden nálunk vásárolt és kiszállított termékről névre szóló e-számlát állítunk ki, melyet a termék kifizetésekor elektronikus formában bocsátunk ki és a Billingó számlázó programmal elküldjük a megrendeléskor megadott e-mail címre. 

Fontos!A számlázási adatokat pontosan add meg, mert a kiállított számlát nem tudjuk módosítani. 

Az általunk kibocsátott számla 27% áfát tartalmaz. 

·         A számla a jogszabályi előírásoknak megfelel, 27%Áfa tartalommal rendelkezik sorszámozott, nyilvántartott, elszámolásra alkalmas, időpecséttel ellátott hiteles számla. 

·         Számlát kizárólag valós vásárlói adatokkal tudunk kiállítani, érvényes számlázási adatok hiányában a rendelésed törlésre kerül vagy az átvétel megtagadható. 

·         Garanciális hiba esetén a számlával és garancialappal egyaránt igazolhatod a vásárlást. 

 

( Üzletünkben való átvételnél csak kérésre küldünk ki elektronikus számlát, egyéb esetben nyugtát adunk.)
 
Tájékoztató az Elektronikus Számláról 

 

Az E-számláról röviden: 

Az e-számla nem más, mint az áfatörvényben meghatározott tartalommal bíró számla, melyet elektronikus formában bocsátunk ki, és ami fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyeggel rendelkezik. Az elektronikus aláírás hitelesen igazolja a számla kiállítójának személyét, továbbá biztosítja az elektronikus számla hitelességét, tartalmának megváltoztathatatlanságát. Időbélyeggel együtt eleget tesz a 2007/CXXVII ÁFA törvény 175 §-ban foglalt követelményeknek. 
 

E-számla letöltése: 

Az elektronikus számla elkészültéről tájékoztató e-mailt küldünk a Billingó számlázó programmal, melyben szerepel a kiállított számla sorszáma, számla értéke és utalás esetén a fizetési határidőt. (Csak beérkezett vételár esetén vehető át a megrendelt termék). Az elkészült elektronikus számlákat az email-ben küldött értesítőben a "számla letöltése" linkre kattintva letölthető. 
 

E-számla megtekintése 

Az elektronikus számla nem más, mint egy számlaképet tartalmazó pdf file, melynek mellékletét képezi az APEH séma alapján készült XML. Ennek megfelelően bármilyen pdf olvasó program segítségével megtekinthető, nyomtatható. 
A legismertebb Adobe Acrobat Reader nevű program ingyenesen letölthető a http://get.adobe.com/reader/ webcímről. 
 

E-számla adatainak ellenőrzése: 

Az elektronikus számla és a papír alapú számla kötelező tartalmi elemei között nincs eltérés. A www.ex3smart.hu által kiállított elektronikus számla számlaképe a papír alapú számlával megegyező. 
 

E-számla tárolása: 

Az adminisztráció megkönnyítése érdekében az elektronikus számlát ki lehet nyomtatni (pl. a könnyebb olvashatóság érdekében), de a kinyomtatott elektronikus számla papír alapú képe jogilag már nem minősül hiteles számlának. Elektronikus számla esetében kizárólag az elektronikus formában létező számla tekinthető számlának, annak papírra nyomtatott képe már nem. 
Kérjük a környezet megóvásának érdekében csak a legszükségesebb esetben nyomtassa ki elektronikus számláját! 
 
Bármilyen egyéb az elektronikus számlázást érintő kérdésben várjuk kérdéseiket a kapcsolat@ex3smart.com elektronikus levélcímen.

 

Megrendelések visszaigazolása

Minden megrendelés esetén a vásárláskor megadott E-mail címre vissza igazoló levelet küldünk, a kapcsolat@ex3smart.com. e-mail címről, melyben meg találhatók a:

1.Rendelési információk

2.Ügyfélinformációk

3.Szállítási feltételek (információk)

4.Fizetési mód

5.A megrendelt termékek

6.Összesen (A vásárlás Végösszege)

Amennyiben ezekben valamilyen eltérés vesz észre kérjük az jelezze felénk a kapcsolat@ex3smart.com-n, hogy időben tudjuk módosítani a kellemetlenségek elkerülése miatt. Segítségét előre is köszönjük.

 

Fizetési módok

 

 

Fizetés készpénzben 

     A megrendelt árut átvételkor készpénzzel fizetheted ki. ( Üzletünkben való átvételnél csak kérésre küldünk ki elektronikus számlát, egyéb esetben nyugtát adunk.)

 

Fizetés banki átutalással 

   Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!   

 

    Bankkártyás fizetés     

 

Vállalkozásunk Fizetésipont ként is üzemel. A személyes átvételipontunkon az alábbi Bankkártyákat fogadjuk el: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCardElektronic és Maestrokártyákat. Személyes átvételkor történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.

Vásárolj érintésmentesen üzletünkben, Visa ® PayPass™, MasterCard ® PayPass™ vagy Maestro ® PayPass™ bankkártyával!

 

         Online Bankkártyás fizetés 

 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

www.barion.com


Termékeinket Országosan is házhoz szállítjuk 1-5 munkanapon belül.

 

·        raktáron lévő termékeket, délelőtt 12 óráig leadott rendelés esetén már az esetek többségében a következő munkanapon kézbesíti a GLS futárszolgálat.

·        raktáron lévő termékeket, délelőtt 12 óra után leadott rendelés esetén a következő munkanapon kerülnek feladásra, melyeket a GLS futárszolgálat 1 munkanapon belül szállít ki a címzettnek.

·        rendelhető termékek esetében 2-5 munkanapos határidővel tudjuk vállalni, hogy a GLS futárszolgálat kiszállítja a terméket.

 

! Amennyiben az ön rendelése tartalmaz olyan termeket, termékeket amelyek rendelhető státuszban vannak és olyanokat amelyek raktáron, úgy azokat egyben szállítjuk így a szállítás ideje 3-5 munkanap is lehet.

A termékek szállítási módját az alábbiakban válaszhatja meg.

  Személyes átvétel üzletünkben:

                                                                Ex3 Smart mobile shop
                                                                3532 Miskolc, Andrássy u. 23 
                                                                       

Munkanapokon 12.00 óra előtt feladott rendelésedet várhatóan a következő munkanapon átvehető üzletünkben az átvételi értesítő e-mailt követően.
Az átvételre 5 munkanap áll rendelkezésre, ezt követően a rendelés törlésre kerül. 

A Miskolc Andrássy u. 23. szám alatt található üzletünk :

  • Hétfőn 10-18h ig. ;
  • Kedden 08-16h ig. ; 
  • Szerdán 08-18h ig. ;
  • Csütörtök és Péntek 08-16 óra között lehet a termékeket átvenni. 

Ünnepnapokon a nyitvatartási idő változhat, ezért célszerű telefonon egyeztetni. 
Ezen átvételi mód esetén a külső csomagolást és a termék sértetlenségét egyaránt lehetőség van ellenőrizni. Lehetőség van a termék színét, formáját és méretét ellenőrizni, esetleg működéséről meggyőződni, illetve a szakmai segítség nyújtásra is van mód.


Ez estben a terméktől való 14 napos elállára nincs lehetőség.

 

  Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal 


Szerződött partnerünk a GLS futárszolgálat eljuttatja számodra a megrendelt terméket. A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.  

A szállítási díj tartalmazza 1 db SMS értesítési szolgáltatást a szállítás reggelén mely a következőket tartalmazza.

 

·        Három órás időablak a futár várható érkezésére

·        Futár telefonszáma

·        Csomagazonosító száma, utánvét összege

 

A szolgáltatás díja:

 

·       
· Online fizetve vagy átutalás esetén: 

Súly / KGNettó ÁrBruttó Ár
0-0,51015.7481290.-Ft
0,6-21228.3461560.-Ft
2,01-31279.5271625.-Ft
3,01-51401.5741780.-Ft
5,01-101511.8111920.-Ft
10,01-151700.7872160.-Ft
15,01-201818.8972310.-Ft
20,01-251925.1962445.-Ft
25,01-302161.4172745.-Ft
30,01-402271.6532885.-FtUtánvéttel Dija : 400.-Ft + Áfa (508.-Ft)


  

Szállítási feltételekről bővebben itt: www.ex3smart.hu/szallitasi-feltetelek

 

Garanciális feltételek:

 

·Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt, illetve a gyártó által vállalt garanciaidőt vállaljuk.

·A kellékanyagok kivételével (Üvegfólia, fólia stb.) minden eszközt legkevesebb 6 hónap garanciaidővel értékesítünk, azonban számos termék garanciavállalási ideje ennek többszöröse is lehet.
 Azon termékek amelyek leírásában nem szerepel garancia idő azokra automatikusan az 1 év jótállás / garancia érvényesül.

·Az adott termék garanciális idejéről a termék részletes leírásánál a terméklap alján kaphat információt.

·A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni. Garancialappal nem rendelkező termékekhez a számla vagy annak másolata szolgál garanciális igazolásként.

·Garancialappal rendelkező termékek esetében és minden egyéb esetben is a ex3smart.hu webáruház az illetékes.

Garanciális ügyintézés:

·Ha a meghibásodott termék rendelkezik garancialappal, úgy a garancialapon feltüntetett szakszerviz az illetékes a garanciális ügyintézés tekintetében.

·Azoknak az eszközöknek, melyek nem rendelkeznek garancialappal vagy a garancialapon nincsen szakszerviz feltüntetve, telephelyünk a garanciaérvényesítés helye.

·Ha az áruházunkban vásárolt termék garanciaidőn belül meghibásodott, kérjük haladéktalanul jelezze felénk!

·A terméket visszajuttathatja telephelyünkre személyesen, futárszolgálattal vagy postai úton. Futárszolgálat igénybevétele esetén a 3 napos garancián belüli termékek feljuttatása esetén egyszeri szállítási díjat számolunk fel, ám a csereeszköz visszaszállítása díjmentes. 3 napon túli garanciális termékek esetén a szállítási díjak költséget sajnos nem áll módunkban átvállalni, így az a vásárlót terheli.

·Amennyiben futárral szeretné visszajuttatni a meghibásodott terméket, úgy e-mailben kapcsolat@ex3smart.com. vagy telefonon tudja jelezni a szállítási adatainak, valamint napközben elérhető telefonszámának megadásával.

·Garanciában leadott termékeket lehetőség szerint eredeti csomagolásban, gyári tartozékaival együtt kell visszajuttatni az esetleges csereigény érvényesítéséhez.

·Postai szállítás, illetve futárszállítás esetén fontos, hogy a szükséges papírokon kívül hiba leírás, valamint napközbeni telefonos elérhetőség is mellékelve legyen a meghibásodott termékhez.

·Kérjük a postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termékek megfelelő csomagolását, mivel a szállítás során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

·Szervizelés előtt saját érdekében fontos adatairól készítsen biztonsági mentést, az esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalunk.

·Minden garanciában leadott terméket átveszünk. A leadott termékeket szakszerviz vizsgálja be, azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát a szerviz állapítja meg.

·A szerviz jogosult megállapítani a garanciát befolyásoló tényezőket az átvételt követően is, ideértve az esetleges fizikai sérüléseket is.

·A termék gyári szám/vonalkód sérülése vagy elvesztése, valamint a termék fizikai sérülése garanciavesztést von maga után.

·A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk és az ezzel kapcsolatos garanciális költségek a kár okozóját terhelik

·A kiértesítést követő 1 héten túl át nem vett garanciális termék után tárolási díjat számítunk fel, melynek mértéke 1000Ft/termék/nap


Általános szerződési feltételek

Jelen szabályzat tartalmazza a www.ex3smart.hu online webáruház (a továbbiakban: webáruház) felhasználási feltételeit és annak szabályait. Amennyiben a webáruház szolgáltatásait valamely felhasználó igénybe veszi, a szolgáltatás igénybevételének tényével kifejezetten elfogadja a jelen szabályzatban foglalt felhasználási feltételeket, azzal, hogy azon felhasználási feltételeket kifejezetten megértette, és magára nézve kötelezőnek fogadja el.

I. Általános rendelkezések


I/1. A www.ex3smart.hu oldal működtetője az Ex3 Smart Kft. a továbbiakban eladó.
I/2. Az eladó a www.ex3smart.hu webáruházon keresztül csomagküldő tevékenységet végez.
I/3. A www.ex3smart.hu webáruház által nyújtott szolgáltatásokat igénybe vevő személy felhasználónak minősül, és mint ilyen jelen szabályzatban foglalt rendelkezéseket magára nézve kötelezőnek fogadja el, erről az elfogadásról a megrendelési folyamat során szándéknyilatkozatot tesz.
I/4. A eladó fenntartja magának azt a jogot, hogy a www.ex3smart.hu webáruház használatából -ideiglenes jelleggel vagy véglegesen- kizárja mindazokat a személyeket, akik jelen szabályzatban foglaltakat, illetve az internet használatára vonatkozó általános jogi vagy etikai normákat nem tartják be, akik a webáruház által biztosított jogokkal visszaélnek. A társaság a használatból való kizáráson túlmenően egyéb jogi következményeket is érvényesíthet.

II. A felhasználóra vonatkozó részletes szabályok


II/1. A webáruház által nyújtott szolgáltatásokat kizárólag olyan személyek vehetik igénybe, akik 14. életévüket betöltötték, nem cselekvőképtelenek. Az oldal regisztráció mentesen igénybe vehető a felhasználóknak. (a továbbiakban: felhasználók").
II/2. A felhasználók az eszköz megrendelés során kötelesek online regisztrációs űrlapot kitölteni. A felhasználó büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti és szavatolja, hogy a négy lépcsőben az eszköz megrendelési oldalon feltüntetett és rögzített adatai a valóságnak megfelelnek.
II/3. A sikeres rendelési igény rögzítésének igazolása, a rendelést követően e-mail útján történik a felhasználó által megadott e-mail címre.
II/4. Társaság fenntartja magának a jogot arra, hogy a felhasználók által megadott adatok valódiságát ellenőrizze, illetve megfelelő okiratok, illetve dokumentumok becsatolását kérje a megadott adatok valóságtartalmának ellenőrzése érdekében. Amennyiben a megadott adatok valóságtartalmával kapcsolatban kétségek merülnek fel, az ellenőrzés időtartama alatt a felhasználó hozzáférése korlátozható vagy felfüggeszthető. Hamis adatszolgáltatás miatt a felhasználó a www.ex3smart.hu webáruház használatából kizárható.
A megrendelés elküldésével a felhasználó és a társaság között felhasználói szerződés akkor jön létre, ha a eladó az előzetesen jelzett felhasználói igényt visszaigazolja, a vásárlás létre jön és a felhasználó kézhez vette a terméket, jelen szabályzat rendelkezései szerint.
Az eladó, vagy tisztségviselői, alkalmazottai illetve a képviseletükben eljáró személyek nem tartoznak felelősséggel a felhasználó által megadott adatok igazságtartalmáért, valamint a webáruház használata közben tett nyilatkozataiért.
A vulgáris és közerkölcsöt sértő szavak regisztrálása tilos. A rendszer automatikusan törli a regisztrálást a nyilvántartásból, melyről értesítést küldünk. Bizonyos esetekben előfordulhat (pl. félrevezető nevek, tiltott szavak esetén), hogy a nem megfelelő felhasználóneveket az oldal üzemeltetője lemódosítja, melyről értesítést küldünk.

III. Fizetési feltételek


III/1. A felhasználók és a eladó közötti pénzmozgás rendszerint elektronikus úton történik. Az eladó a fizetési mód megválasztását a webáruházban feltüntetett opciók között a felhasználó belátására bízza.
III/2. Az adásvételi szerződés létrejöttéhez a felhasználó általi előre fizetés, vagy utánvéttel történő fizetés szükséges.
Az eladó fenntartja magának a jogot hogy a felhasználó személyes credit határértékének megfelelően az azt meghaladó értékű eszköz rendelésnél vagyonvédelmi okokra hivatkozással kizárólag csak is előre utalással fizethet a felhasználó.
A eladó fenntartja magának a jogot, hogy az egyedi igények alapján történő megrendelések esetében a fizetési módot előre fizetésre korlátozza.

IV. Szállítási feltételek


IV/1. A megrendelés tárgyát és annak szállítási módját a felhasználó futárszolgálat, postai ajánlott küldemény bonyolítja. A szállítási költségek a vevőt (felhasználót) terhelik.
Választható szállítási formák és azok feltételei aktuálisan elérhetőek a weboldalon feltűntetett menüpontokban.

V. Vásárlástól való elállás


V/1. A távollévők közötti ügyleteket szabályozó 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4. §-a értelmében a fixáras termékek esetében a fogyasztót megilleti az elállás joga, mellyel a fogyasztó 8 munkanapon belül élhet.

A Vevő jogosult a megrendelést követően a vásárlástól indoklás nélkül 14 napon belül elállni, amennyiben ezt a szándékát időben, e-mailen, telefonon jelzi az ügyfélszolgálatnak. Ez alól kivétel amikor a vásárló előlegezett beszerzéssel bízza meg az Eladót, tehát a vásárolt termék kifejezetten az ő részére kerül előállításra az eladó által.

A Vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ez alól ugyancsak kivétel azon termékek köre, amelyeknek megrendelését eladó előleg befizetéséhez köt, tekintettel arra, hogy ezen áruk kifejezetten a vásárló megbízásából kerülnek beszerzésre. Elállás esetén az Eladó köteles az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. A vásárló a saját költségén gondoskodik az áru visszaszállításáról.

V/2. Az elállás a vásárló egyoldalú nyilatkozatával történik, amire a feleknek jogszabályban meghatározott esetekben vagy akkor van lehetősége, ha így állapodtak meg. Az elállás azt jelenti, hogy a szerződés a megkötésének időpontjára visszamenőlegesen szűnik meg, azaz olyan helyzetet kell teremteni, mintha azt a felek meg sem kötötték volna.

Letölthető: elallasi-nyilatkozat.pdf


VI. Garanciális, jótállás és szavatossági feltételekJÓTÁLLÁS


151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

A hatályban lévő törvények és rendeletek alapján műszaki termékeinkhez az alábbiakat biztosítjuk vásárlóink részére:

- Magyar nyelvű használati útmutatót (Gyárilag lezárt termékek esetében nem tudjuk ellenőrizni ! Kérjük jelezze felénk, amennyiben nem tartalmazott a termék magyarnyelvű útmutatót.)
- Magyar nyelvű garanciajegyet ( Garanciajeggyel gyárilag nem rendelkező termékek esetén, a termékre blokkgaranciát érvényesíthetik.)
- Legalább 12 hónap jótállási időt 
- A 3 napon belül meghibásodott termékeket kicseréljük. Ha erre nincs lehetőség, akkor a vásárló döntése alapján a vételárat visszafizetjük, vagy a vételárkülönbözet elszámolása mellett más típusú terméket biztosítunk 
- Minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állítunk ki

A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség állásfoglalásai:
Nem hozható forgalomba az a termék, amelyet a szükséges magyar nyelvű vásárlási tájékoztatóval nem láttak el. 

Magyar nyelvű használati útmutató:
A jogszabályban előírt termékeknél az idegen nyelvűvel azonos tartalmú magyar nyelvű használati útmutatót kell a fogyasztók számára biztosítani. Nem fogadható el az a magyar nyelvű pár soros útmutató, melynek idegen nyelvű változata jóval több oldalszámú a magyar nyelvű útmutatónál. Nem elég tehát egy rövidített változatot készíteni az idegen nyelvű útmutató alapján és a többit a vásárló találja ki.

A jótállásról és a szavatosságról:
A jótállás keretében az eladó arra vállal kötelezettséget, hogy a jogszabályban vagy az általa meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni. Csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítani tudja, hogy a vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve a termék valamilyen külső behatás következtében romlott el. 
A termék cseréje:

Ha a termék a vásárlásától számított 3 napon belül meghibásodott, a vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételárkülönbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el. 

Fontos! 
A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti, hanem a termék javítás nélküli cseréjét. Egyes esetekben nem dönthető el azonnal egyértelműen, hogy a termék valóban hibás, vagy sem. Ezekben az esetekben a cseréhez a szakszerviz szakvéleményére van szükség, így jegyzőkönyv ellenében a termék átvételre kerül. Amennyiben a készülék valóban hibás, abban az esetben nem megjavításra kerül, hanem egy új készüléket biztosítunk helyette. 

Ha a hiba 72 órán túl jelentkezik:
Forduljunk a jótállási jegyen kijelölt szakszervizek egyikéhez. Nem kijelölt szervizhez ne forduljunk, mert tevékenysége idegen beavatkozásnak minősül és a jótállás megszűnését eredményezheti.


JÓTÁLLÁS151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 

A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. § - ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja: 
1. § (1) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerződés [Ptk. 685. § e) pontja] keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki. 
(2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek. 
(3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).
(4) Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a forgalmazót megillető jogok a fogyasztói szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra. 
2. § (1) A jótállás időtartama egy év. 
(2) A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. 
3. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - jótállási jegyet átadni. 
(2) A jótállási jegyet közérthetően és egyértelműen, magyar nyelven kell megfogalmazni. 
(3) A jótállási jegyen fel kell tüntetni: 
a) a forgalmazó nevét és címét, 
b) a fogyasztási cikk megnevezését, típusát, gyártási számát, továbbá - ahol alkalmazható - azonosításra alkalmas részeinek meghatározását, c) a gyártó és - külföldről származó termék esetén - az importáló nevét, címét, 
d) a fogyasztót a jótállás alapján megillető jogokat, azok érvényesíthetőségének határidejét, helyét és feltételeit, e) a vásárlás vagy az üzembe helyezés időpontját. 
(4) A jótállási jegynek utalnia kell arra, hogy a jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti. 4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. 
(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. 
5. § (1) A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti. 
(2) A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre. 
(3) A jótállás keretébe tartozó javítás esetén a forgalmazó, illetve a javítószolgálat a jótállási jegyen köteles feltüntetni: 
a) a javítási igény bejelentésének és a javításra átvétel időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását, 
b) a hiba okát és a javítás módját, 
c) a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő visszaadásának időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását, 
d) a jótállás - a kijavítás időtartamával meghosszabbított - új határidejét. 
6. § (1) A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani. 
(2) Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik. 
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
8. § (1) Ez a rendelet a kihirdetését követő 60. napon lép hatályba; rendelkezéseit a hatálybalépését követően kötött fogyasztói szerződésekre kell alkalmazni. (2) A rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti: 
a) az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 117/1991. (IX. 10.) Korm. rendelet, valamint az azt módosító 119/1995. (IX. 29.) Korm. rendelet és 6/1997. (I. 22.) Korm. rendelet; 
b) a tartós fogyasztási cikkek alkatrész-ellátásáról és javítószolgálatáról szóló 35/1978. (VII. 6.) MT rendelet, valamint az azt módosító 74/1987. (XII. 10.) MT rendelet és a 118/1995. (IX. 29.) Korm. rendelet. 

Melléklet a 151/2003. (IX. 22.) Korm. Rendelethez
1. Hűtőszekrény, fagyasztó, kombinált hűtőszekrény; 
2. mosógép, centrifuga, szárítógép és ezek bármely kombinációja, mosogatógép, vasalógép; 
3. villamos és/vagy gázenergiával működtetett sütő-, főzőberendezések és ezek kombinációja 10 000 Ft. bruttó vételár felett; 
4. vízmelegítők, fűtő-, légkondicionáló-, és egyéb légállapot-szabályozó berendezések 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
5. porszívó, gőzzel működő tisztítógép, szőnyegtisztítógép, padlósúroló- és fényesítőgépek; 
6. varrógép, kötőgép; 
7. motoros kerti gépek, motoros kézi szerszámok, motoros szivattyúk

    10 000 Ft bruttó vételár felett; 
8. az egy éves, illetve az egy évnél hosszabb kihordási idejű gyógyászati segédeszközök és készülékek 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
9. személygépkocsi, motorkerékpár, kerékpár, babakocsi; 
10. lakóautó, lakókocsi, utánfutós lakókocsi; 
11. biztonsági riasztó- és jelzőberendezések 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
12. elektronikus hírközlő végberendezések (telefonok, mobiltelefonok, telefax-készülékek, több funkciós készülékek, stb.); 
13. üzenetrögzítők, kihangosító készülékek 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
14. műholdvevő és AM Micro antenna rendszerek és ezek részegységei, televíziók, projektorok, videomagnók 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
15. rádiók, autórádiók, rádiós ébresztőórák, rádió adó-vevő készülékek, amatőr rádióadók és rádióvevők, műholdas helymeghatározók 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
16. lemezjátszók, szalagos és kazettás magnók, CD-felvevők és -lejátszók, DVD-felvevők és -lejátszók, egyéni hangrendszerek és ezek tartozékai (keverőasztal, erősítő, hangszóró, hangfal), mikrofonok és fülhallgatók 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
17. fényképezőgépek, film- és hangfelvevő kamerák, videokamerák és camcorderek, film- és írásvetítők, filmnagyítók, filmelőhívó- és filmfeldolgozó készülékek, fotónyomtatók, film- és diaszkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
18. MP3 lejátszók, Pendrive készülékek, illetve az ezekhez, valamint a digitális fényképezőgépekhez használatos memóriakártyák 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
19. távcsövek, látcsövek, mikroszkópok, teleszkópok, iránytűk, tájolók 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
20. személyi számítógépek és alkatrészeik, monitorok, nyomtatók, szkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
21. számológépek, zsebszámológépek, menedzserkalkulátorok 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
22. írógépek és szövegszerkesztők 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
23. hangszerek 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
24. órák 10 000 Ft bruttó vételár felett; 
25. bútorok 10 000 Ft bruttó vételár felett

JÓTÁLLÁS

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról

A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja:

1. § (1) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerződés [Ptk. 685. § e) pontja] keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.

(2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.

(3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).

(4) Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a forgalmazót megillető jogok a fogyasztói szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra.

2. § (1) A jótállás időtartama egy év.

(2) A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

3. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - jótállási jegyet átadni.

(2) A jótállási jegyet közérthetően és egyértelműen, magyar nyelven kell megfogalmazni.

(3) A jótállási jegyen fel kell tüntetni:

a) a forgalmazó nevét és címét,

b) a fogyasztási cikk megnevezését, típusát, gyártási számát, továbbá - ahol alkalmazható - azonosításra alkalmas részeinek meghatározását,

c) a gyártó és - külföldről származó termék esetén - az importáló nevét, címét,

d) a fogyasztót a jótállás alapján megillető jogokat, azok érvényesíthetőségének határidejét, helyét és feltételeit,

e) a vásárlás vagy az üzembe helyezés időpontját.

(4) A jótállási jegynek utalnia kell arra, hogy a jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti.

4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.

(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

5. § (1) A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.

(2) A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.

(3) A jótállás keretébe tartozó javítás esetén a forgalmazó, illetve a javítószolgálat a jótállási jegyen köteles feltüntetni:

a) a javítási igény bejelentésének és a javításra átvétel időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását,

b) a hiba okát és a javítás módját,

c) a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő visszaadásának időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását,

d) a jótállás - a kijavítás időtartamával meghosszabbított - új határidejét.

6. § (1) A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani.

(2) Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.

7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

8. § (1) Ez a rendelet a kihirdetését követő 60. napon lép hatályba; rendelkezéseit a hatálybalépését követően kötött fogyasztói szerződésekre kell alkalmazni.

(2) A rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti:

a) az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 117/1991. (IX. 10.) Korm. rendelet, valamint az azt módosító 119/1995. (IX. 29.) Korm. rendelet és 6/1997. (I. 22.) Korm. rendelet;

b) a tartós fogyasztási cikkek alkatrész-ellátásáról és javítószolgálatáról szóló 35/1978. (VII. 6.) MT rendelet, valamint az azt módosító 74/1987. (XII. 10.) MT rendelet és a 118/1995. (IX. 29.) Korm. rendelet.

Melléklet a 151/2003. (IX. 22.) Korm. Rendelethez

1. Hűtőszekrény, fagyasztó, kombinált hűtőszekrény;

2. mosógép, centrifuga, szárítógép és ezek bármely kombinációja, mosogatógép, vasalógép;

3. villamos és/vagy gázenergiával működtetett sütő-, főzőberendezések és ezek kombinációja 10 000 Ft. bruttó vételár felett;

4. vízmelegítők, fűtő-, légkondicionáló-, és egyéb légállapot-szabályozó berendezések 10 000 Ft bruttó vételár felett;

5. porszívó, gőzzel működő tisztítógép, szőnyegtisztítógép, padlósúroló- és fényesítőgépek;

6. varrógép, kötőgép;

7. motoros kerti gépek, motoros kézi szerszámok, motoros szivattyúk

   10 000 Ft bruttó vételár felett;

8. az egy éves, illetve az egy évnél hosszabb kihordási idejű gyógyászati segédeszközök és készülékek 10 000 Ft bruttó vételár felett;

9. személygépkocsi, motorkerékpár, kerékpár, babakocsi;

10. lakóautó, lakókocsi, utánfutós lakókocsi;

11. biztonsági riasztó- és jelzőberendezések 10 000 Ft bruttó vételár felett;

12. elektronikus hírközlő végberendezések (telefonok, mobiltelefonok, telefax-készülékek, több funkciós készülékek, stb.);

13. üzenetrögzítők, kihangosító készülékek 10 000 Ft bruttó vételár felett;

14. műholdvevő és AM Micro antenna rendszerek és ezek részegységei, televíziók, projektorok, videomagnók 10 000 Ft bruttó vételár felett;

15. rádiók, autórádiók, rádiós ébresztőórák, rádió adó-vevő készülékek, amatőr rádióadók és rádióvevők, műholdas helymeghatározók 10 000 Ft bruttó vételár felett;

16. lemezjátszók, szalagos és kazettás magnók, CD-felvevők és -lejátszók, DVD-felvevők és -lejátszók, egyéni hangrendszerek és ezek tartozékai (keverőasztal, erősítő, hangszóró, hangfal), mikrofonok és fülhallgatók 10 000 Ft bruttó vételár felett;

17. fényképezőgépek, film- és hangfelvevő kamerák, videokamerák és camcorderek, film- és írásvetítők, filmnagyítók, filmelőhívó- és filmfeldolgozó készülékek, fotónyomtatók, film- és diaszkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett;

18. MP3 lejátszók, Pendrive készülékek, illetve az ezekhez, valamint a digitális fényképezőgépekhez használatos memóriakártyák 10 000 Ft bruttó vételár felett;

19. távcsövek, látcsövek, mikroszkópok, teleszkópok, iránytűk, tájolók 10 000 Ft bruttó vételár felett;

20. személyi számítógépek és alkatrészeik, monitorok, nyomtatók,       szkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett;

21. számológépek, zsebszámológépek, menedzserkalkulátorok 10 000 Ft bruttó vételár felett;

22. írógépek és szövegszerkesztők 10 000 Ft bruttó vételár felett;

23. hangszerek 10 000 Ft bruttó vételár felett;

24. órák 10 000 Ft bruttó vételár felett;

25. bútorok 10 000 Ft bruttó vételár felett


SZAVATOSSÁG49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről

A Polgári Törvénykönyv módosításáról és egységes szövegéről szóló 1977. évi IV. törvény hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló 1978. évi 2. törvényerejű rendelet 22. §-ában foglalt felhatalmazás alapján - az igazságügyminiszterrel egyetértésben - a következőket rendelem el:
1. § A fogyasztói szerződés (a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, a továbbiakban: Ptk. 685. §-ának e) pontja) hibás teljesítése miatt, vagy jogszabályon alapuló jótállás keretében érvényesített kifogás intézése során e rendelet szabályai szerint kell eljárni, azoktól a fogyasztó hátrányára eltérni nem lehet.
2. § Ha a fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező szolgáltatást nyújtó forgalmazóval (a továbbiakban: forgalmazó) szemben, a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.
3. § (1) A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti:
a) a fogyasztó nevét, címét,
b) a fogyasztási cikk (a továbbiakban: áru) megnevezését, vételárát,
c) a vásárlás időpontját,
d) a hiba bejelentésének időpontját,
e) a hiba leírását,
f) a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt,
g) a kifogás rendezésének módját.
(2) Ha a kifogás rendezésének módja a fogyasztó igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben meg kell adni.
(3) A jegyzőkönyv másolatát a fogyasztónak át kell adni.
(4) Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.
4. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
5. § Javításra az árut elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét és címét, az áru azonosításához szükséges adatokat, az áru átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított árut átveheti.
6. § (1) Ha a hiba ténye, jellege, illetve a vásárlást követő hat hónapon túl érvényesített szavatossági igény esetén a hiba keletkezésének időpontja megállapításához különleges szakértelem szükséges, a fogyasztó a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől (a továbbiakban: Főfelügyelőség) szakvéleményt kérhet. Erről a lehetőségről a forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni.
(2) Ha a fogyasztó az (1) bekezdés alapján kíván eljárni, a forgalmazó a szakvéleményezés lehetővé tétele érdekében fokozott együttműködésre köteles. Ennek keretében köteles a fogyasztó részére (a hiba jellegére és keletkezésének lehetséges okaira vonatkozó) álláspontjáról haladéktalanul írásbeli nyilatkozatot adni. (3) A Főfelügyelőség köteles a szakvéleményt az áru és a vizsgálati díj beérkezésétől számított tizenöt munkanapon belül elkészíteni, és azt a feleknek megküldeni. Indokolt esetben a határidő tíz munkanappal meghosszabbítható.
(4) Ha a szakvéleményhez szükséges vizsgálat az áru roncsolása nélkül nem végezhető el, a vizsgálat elvégzéséhez a Főfelügyelőség a felek előzetes hozzájárulását köteles kérni.
(5) A vizsgálat díjtételeit a Főfelügyelőség közleményben teszi közzé.
(6) Ez e §-ban szabályozott eljárás nem érinti a feleknek azt a jogát, hogy a fogyasztói szerződésből eredő igényeiket bírósági eljárás keretében érvényesítsék. 7. § (1) Ez a rendelet 2003. szeptember 1-jén lép hatályba.
(2) A rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti a vásárlók minőségi kifogásainak intézéséről szóló 4/1978. (III. 1.) BkM rendelet, valamint az azt módosító 4/1993. (III. 26.) IKM rendelet, 47/1995. (X. 6.) IKM rendelet, 37/1996. (VI. 28.) IKM rendelet és 54/1999. (X. 6.) GM rendelet.
(3) E rendelet 6. §-a 2004. június 30-án hatályát veszti
X. Egyéb rendelkezések
X/1. A webáruház, illetve az azon nyújtott szolgáltatások, valamint lebonyolított jogügyletek vonatkozásában a magyar jog az irányadó. A jelen webáruházzal kapcsolatosan indított bármely jogvita vonatkozásában a pertárgy értékétől függően a Dunavarsányi Városi Bíróság kizárólagos illetékességgel bír.
X/2. Jelen szabályzat és változásai a webáruházban való közzététellel lépnek hatályba. A változásokról felhasználókat külön értesíteni nem kell.
X/3. Amennyiben jelen szabályzat bármely rendelkezése érvénytelen vagy szabálytalan lenne, ez a körülmény a szabályzat többi rendelkezésének érvényességét vagy hatályosságát nem érinti.
X/4. A regisztrált felhasználók személyes adatainak védelméről külön szabályzat rendelkezik, az Adatkezelési Szabályzat.

 

 

 

 

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: Ex3 Smart Kft.

Altalános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

Elállási nyilatkozat letöltése

Békéltetőtestület / Fogyasztóvédelem

Termék kifogásokkal és problémáival kapcsolatban kéjük elsősorban hozzánk forduljanak, hogy azt megfelellőképpen kezelni tudjuk és megopldást talájunk. https://www.mobilomhoz.hu/kapcsolat

Amennyiben úgyitéli meg, hogy hatósági beavatkozásra van szükség úgy azoknak elérhetőségeit az alábbi linkekre kattintva online felületen is megteheti.

A Borsod-Abaúj- Zemplén megyei békéltetőtestület elérhetősége az az alábbi címre kattintva online elérhető: http://www.bekeltetes.borsodmegye.hu/
                                                                                                                                                                                                                   Postacím: 3501 Miskolc, Pf. 376.
                                                                                                                                                                                                                    E-mail: bekeltetes@bokik.hu 

A Budapesti Békéltetőtestület az alábbi címre kattintva online elérhető: http://bekeltet.hu/hirek/online-vitarendezes/                                     
 
A nemzeti fogyasztóvédelem elérhetősége az alábbi címre kattintva online elérhető: https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/nyitolap

Tárhelyszolgáltató


Üzemeltető:Shopmasters-Informatika Kft.
Székhely:2200 Monor, Ady Endre u. 24.
Adószám:23130232-2-13
Cégj. szám:13-09-188909
E-mail cím:kapcsolatshopstart.hu
Bankszámlaszám:10700206-66227144-51100005 (CIB Bank)

A Shopmasters Kft. székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)